Η Σχολή


Σχολή Οδηγών Χαραλαμπίδη

Η Σχολή Οδηγών Χαραλαμπίδη ιδρύθηκε το 2010 στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Πρόκειται για μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση των αδελφών Χαραλαμπίδη.

Με μια νέα αντίληψη για την οδική ασφάλεια, με γνώμονα ότι η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη και πως ο Κ.Ο.Κ. είναι κωδικός ζωής, προσφέρουμε άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές και ένα μεγάλο, σύγχρονο στόλο οχημάτων και μοτοσικλετών.

Τα θεωρητικά μαθήματα της σχολής μας διδάσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με την υποστήριξη τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικών μέσων και την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών. Τα οχήματά μας είναι ασφαλή και σύγχρονα, ικανά να καλύψουν της απαιτήσεις της σχολής μας για σωστή και ασφαλή εκμάθηση.

Στόχος μας, η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, με ανώτερο σκοπό, την εκμάθηση σωστής οδικής συμπεριφοράς και κυρίως εξυπηρέτηση του πελάτη με εντιμότητα και συνέπεια.

Εμπιστευτείτε τη σχολή Οδηγών Ι.Σ. Χαραλμπίδη για να αποκτήσετε το δίπλωμα σας η να ασφαλίσετε το όχημά σας  και το σίγουρο είναι ότι θα προστεθείτε κι’εσείς με τη σειρά σας στη μακρά λίστα με τους επιτυχόντες μας!

Σχολή Χαραλαμπίδη

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 10, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

Τηλέφωνο: +30 23730 65.577

Κινητό: +30 6974 353.187 (Γιάννης)

Κινητό: +30 6980 109.420 (Τάσος)

Email: info@xaralampidis.com


Σχολή Χαραλαμπίδη
Χαραλαμπίδης Τάσος
Χαραλαμπίδης Γιάννης
Σχολή Χαραλαμπίδη Εκπαίδευση